dijous, 13 de desembre del 2007

Jou, jou, jou !!! Feliz Danidad !

Havia d'actualitzar un dia d'aquestos... El Corte Inglés porta des d'Octubre amb la campanya de Nadal, així que he decidit encetar-la jo al blog. Us donaré el missatge nadalenc com el Juanca va: En estas fechas tan señaladas (es veu que les marca amb fosforito al calendari), aleshores canvie de canal i.... tomaaaaaaa, el tio té més audiència que un Madrid-Barça perquè poses la 1, telecinco o canal 9 o telecabra i estan fent el misssatge jo li diria: "¿por qué no te callas?, que vull vore l'especial d'Autoindefinits de Nadal". Finalitza l'avaluació. Bones notes (podeu felicitar-me per les notes a l'espai de comentaris, gràcies). Dels estudis o institut dir que despús-ahir vaig carregar-me una tele del insti (segons de silenci). Va caure'm al terra i les pilinguis de classe vingueren amb la sirena posada i se preocuparen per vore si la TELE estava bé, en comptes de preocupar-se pel meu braç, però no, estimem més a una pantalla on veus Los Simpsons abans que al teu company tacat de sang, a punt de morir amb un electrodomèstic damunt, plorant i esgotant els seus últims minuts de vida tirant espuma per la boca. Està bé, no fou així, la tele va caure i jo vaig quedar-me tot tranquil. La tele no estallaria però la cara del professor sembla que sí. I pa' rematar, arribí acasa i vaig fotre el video. Avui tinc una entrevista en mislataràdio 92.4 fm (açò no és una indirecta perquè m'escolteu eh....) i poca cosa, ací a classe d'informàtica xarrant sobre si les dones sou unes males putes o nosaltres som uns webuts, vosaltres què penseu?. PD: José Carlos, sos el puto amo que nos enseñó a apresiar el valor de los blogs, sin vos, nelogomez.blogspot.com no habría nasido. Se te quiere i lo sabés. Ti amo. PD2: algú sap on està el calvo de la loteria???

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ca'Nelo.. ^o) no lo haces apostaa o esque quieres que nos riamos en tu jetto? xD

en fiin... que si.. felicidades por tus notas, mientras yo me preparare para ir repasando Platon ¬¬ (maldito el dia en el que nació)


Un besoo y... sin palabras xD eress unicoo chiico (alias el rompetvs)

Kazua ha dit...

bueno... ambos estamos en un dia flojo por lo que veo...deberias de escuchar lolita, y yo rafaela... u.u asi, veriamos las cosas de otra manera...

no se que decirte, tampoco como ayudarte... pero ya sabes que me tienes ai pa lo que sea ^^

incluso para llevarte a librerias de segunda mano, y decepcionarte ¬¬

xau!

Anònim ha dit...

http://www.fotolog.com/lostinthecloud/40663019


Me enciendo.. y asi acaban las cosa ^^ critica a profe al canto.. ol� xDDD


daniiiii, ven de teatro que maburro!!

Anònim ha dit...

;)