diumenge, 20 de gener de 2008

Crònica d'un 18é aniversari

(Ester ve enganyada al casal, on l’espera una peaxo festa d’aniversari, pensant-se que sa mare ha d’agafar unes coses i després se’n van al musical Fama. Vicente fa de segurata amb un bazoca de confeti, Toni tot nervioset no vol que encenguem el llum per poder vore-nos, jo amb la risa fluixa d’esquirol que se’m posa quan estic nerviós però content... Entren Ester i Pepi)

Tots: Sorpressaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

(i en comptes de començar a cantar un “cumpleaaaaños feliiiizzz”, el silenci s’apodera de nosaltres i ens trobem amb la cumpleanyera quasi plorant, Andrés, Carles i Toni amb els canutos de serpetines buits a les mans, les xiques mantenint el somriure i jo gravant tot i sense saber a qui enfocar).

La pobra es quedà sense anar al teatre jujuuuu, però qui vol vore Fama si l’espectacle el posem nosaltres: Acte 1: jo vinga a tallar pizzes que cremaven més que l’asfalt. Acte 2: tarta mig fosa amb 18 ciris donant-li caloreta, i la figa que no bufava. Acte 3: vodka amb blue-tropic (un dels trionfadors del passat aniversari). Acte 4: cigalitos de la lisa by Carles. Marta que prova, que sí, que no, que nunca te desideeees. Acte 5: “mi borracha preferida” versió telefonada amorosa. Traca final: streap-tease by Nelo-boy. The End: netejadors que netegen i et deixen un casal “como los chorros del oro nena”, ara la bossa de fem amb la pota que l’agafe un altre. The End bis: els que no se’n van es queden per a estrenar el joc de xupitos de ruleta.

I és que 18 anys no es compleixen tots els anys (bé, ni 18, ni 8, ni 80). Por em fa pensar què farem per als pròxims birthdays (hui estic english-valencian speaking, véase también lengua CoOL*). I si el que vol vosté es fer un aniversari diferent, no ho dubte, truque a “Frikis Mislateros S.A.”.

Frase de la nit: BUOAHH (arcades de Nenita que t’anuncien el vòmit semblant a un gol; millor és dormir en un llit de cadires).

Foto: l’equip de “Frikis Mislateros S.A.” el dia de l’amic invisible que es va fer passats els Nadals.

5 comentaris:

andrés ha dit...

xikitin xd no as contado dos cosas primero las recoinciliaciones...y segunda los cuentos de cuando eramos pekes...me parece muy fuerte hay es cuando mejor me lo pase recordando viejos momentos y...bueno por lo demas te recomiendo que no bebas tanto y que tengas cuidado a la ora de quitarte la ropa..... y quieras que no te la subi varias veces.... pero te la tiraban todo el rato y alfinal me canse como todo ser humano....y bueno por lo demas que lo sepas....todos cometemos errores y por lo que te puedo decir que siento muxotodo lo que te sento mal como tu reconocistye lo que iciste tu mal
bexitos

la k no sabia nada xD ha dit...

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD yo me kedo con el acto del nelo-boy!! jajajajaja, entre tu y yo... menudo culooooo xDD ajajajjaj no se ni cuantas veces te lo vi xro weno.. me lo pase muy bien.. nano! me abeis demostrao muxo esa noxe, weno no solo esa, sino cada momento k pasais cnmigo, a mi lado! Sois lo mejor, y nunk acabare de agradeceros el sabado 19 de enero del 2oo8 =D un dia para recordar!


PD:. preferia aber visto fama xD k nooooooooo aisss!! os kiero tanto k lo k icisteis no tiene precio, es decir, k no cambiaria x nada lo k icisteis x mi ayer ^^


Os amO FriiQiieS MiisLaterOs S.A. !*

el que es despulla a la de 3 ha dit...

Ester la pròxima cobre. Què bonic que es tot xe.

Anònim ha dit...

ei, no hi imatges, o un vídeo millor, del Nelo-boy?

Un iaio ha dit...

Jo vull que m'organitzes la meua propera festa d'aniversari!!!A la meua edat.. potser siga l'últim...