dilluns, 21 de juliol de 2008

casualitats?

Ràdio + curtmetratge + sèrie de televisió + companyia de teatre + vídeo de l’institut + matrícula universitària ÷ juliol i agost = estiu sense vacances. No he parat de fer coses des de Juny, i a un ritme trepidant. “Salut, amor, diners i treball” se sol demanar cada any nou o als brindis. Jo podria dir que no em falta de cap, però em falten diners i em sobra treball. Això sí, ben content que estic amb tots els projectes que porte. Molt prompte us donaré notícies del rodatge de la tele-comèdia per a Canal 9, de l’esperada estrena de “Marxa Enrere” i dels primer pasos de “Teatre...vees” amb l’obra “Cuando el VHS acabó con el Vetamax”.
Però volia parlar del cas “la cara de Massarojos”, al que veieu en la foto de hui (podeu clicar damunt d'ella per vore-la en gran). Resulta que ahir després d’un agradable sopar teatrer en la gran casa de la original Teresa, casa que s’ubica al costat del cementeri de Massarojos amb l’única companyia d’altra llar abandonada i de la foscor del camí sense exida i el barranc on es troba, vaig disparar una foto per tancar la nit. Una foto on ixen dos companys, els llums del cotxe del “Johan” i els pantalons de l’abans nomenada Teresa. Doncs bé, damunt d’eixos pantalons no apareix la silueta de la dona en sí, sino una cara semblant a les màsqueres d’alguna tribu africana que pel seu tamany fan desproporcionat un cos humà normal com hauria de ser el de Tere. El que començà com una broma va acabar amb una de les nits que més por ha passat. Les 2:00 del matí, una misteriosa cara en una imatge de la meua càmera de fotos i un trajecte de tornada a Mislata amb Fanny i les seues aterridores històries. I per a donar-li més “cangueli” al tema, hui, a la ràdio, em trobe a una xiqueta que m’ha dit “tu te llamas Lucifer”, em toca el número 13 en una de les preguntes del programa i el meu ordinador es queda penjat just quan ha eixit la famosa fot en la pantalla per a tractar-la. Ni en Cuarto Milenio passen coses com estes.
Feliç i trepidant estiu.
PD: el 27 de Juliol és el meu cumple, si no penseu regalarme res o ni tan sols un sms, almenys deixeu-me un comentari/felicitació.

4 comentaris:

LA QUEMADA ha dit...

chachi!!

Estamos a mitad de verano, más o menos, y parezco una gamba con salsa de tomate... yo no quería pero el sol me obligó jajajajja.

Bueno que te lo pases bien mañana en Terra Mítica, que aunque lo tengamos ya visto mil veces siempre sales feliz y cansado de estos sitios. Dedicame un grito en la atracción del Syncope xD.

Pues nada, sí dentro de nada tu cumple... ¿te vale con que te demos una patada en el culo y arreando? xD. Ya veremos...

Bexituss!!!!!!!!!

(x si no sabes quien soy: LA TER)

Luna ha dit...

Mare meua, una presència! Pobre Teresa...I en quant a la resta de coses... No sé que pensar...pensem que pot ser un cúmul de casualitats...perque eixe día jo també vaig trobar-me una xiqueta que em va dir que estava veient un cap darrere d'una altra xica, i que sentia una presència en l'estancia en la que estavem...

De veres...son coses que fan pensar...jejejeje

Un beset molt fort!! que jo si em recordaré del teu aniversari! ^^

WAPO!

Lau ha dit...

aaaiii el neneee que tienee visionees... jeem...

estas un poco xalao no o que??

oyee FELICIIDAADESS!! :)


besicuuuss

edgar ha dit...

FELICIDADES GERMANEEET

nah que espero que sogas igual de loco jajaja pasalo mu bien y cumple mucho mas y todo eso que se dice...

se feliz tio

suerte mañana en subastas, etc ^^