divendres, 9 de gener del 2009

Em diuen Hivern

Ja ha passat: l’estrés per comprar els regals, les sobres del pollastre de Nadal, les sobredosis de polvorons, els ingressos per entravessar-se amb el raim de les campanades, les baralles per agafar més caramels del rei pintat de negre de la cavalcada... ara ens queden eixos mitxelíns del record i tot un més de gener per a passar-les canutes, hou, hou, hou...
Foto: homo nocheviejis perellonis. Què seria d’un hivern sense carreteres tallades per la neu, sense Rússia i Ucraïna fent-se la punyeta pel gas, sense una epidèmia de grip, o sense hores i hores d’anar al bany per culpa de la colitis que tinc? Doncs seria un hivern de puta mare! M’acabe d’enterar que se suspén el rodatge que tenia a Barna per culpa de la pluja i el fred, ara no tinc excusa per no presentar els deures que havia d’haver fet estos Nadals... Espere que tingueu un bon cap de setmana, amb neu o sense ella, amb 40 de febre i un llit acollidor, amb vòmits, amb caqueta, amb pelis cutres per a després de dinar, amb medicament, amb la cale a tota pastilla... si és que l’hivern pot ser collonut. Feliç tornada a la rutina!.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Olee olee y ole!! ya echaba de menos tus actualizaciones cariñoo mio jajajaja

eres unico, lo sabes no??

un besoo enormee danii
TE QUIEROO :)

Anònim ha dit...

Yo so ese fenómeno que sale con un pito en la boca y que surge del extremo inferior izquierda en la foto. ¿Molo eh? ¡Tengo cara de estar con gastroenteritis macho!

Bueno, he abierto el messenger en un mini segundo que tengo de tiempo ya que la perreria y los examenes los tengo aparcados. Ya los cogeré otra vez. Y como he visto tu actualización pues me he dignado a pasar por aqui y ver lo genial que es mi jeto. Gracias ahora me quedaré trumada el resto del día.

Un beso nelete

Anònim ha dit...

Jejejeje, m'ha encantat l'actualisacio. M'he rist prou en el teu amor per el hivern, els empatxos i el fret :D

Espere que tot el vaja genial!

Anònim ha dit...

Yo soi la Q mejor salGoo xD!!


naa q OSQUIEROO!


menuda noxeciitaa


PD. toi en BARCELONA ^^

y ace mil d frio

Pere Fuset ha dit...

A mi l'hivern m'agrada ... tot i que després del teu post m'ho hauré de replantejar... ;)

Alba MR ha dit...

Ja veig que t'agrada el Nadal casi tant com a mi... En fi, ja sé que no és un gran consol, però et diré que a molta gent li passa com a tu.

Per cert, què era el rodatge de Barcelona? Perquè si el fas més endavant avisa'm que em passaré a veure (ara visc a Barna).

Per últim, per allò que et vaig comentar si et podia fer una entrevista pel blog, si em poguessis enviar el teu correu electronic a la meua adreça (terrademar@gmail.com) t'ho agraïria, perquè no és pla de deixar aquí en els comentaris les preguntes... Seria rar, més que res.

Res més, només desitjar-te que el nou any millore!

Anna ha dit...

Fa temps que no sé res de tu! Vull saber de tuuu! Vull saber si ja no hi ha més Singles, volem capítoooools! Vull saber...tooot!
EL que no volia saber és que ja és gener, i el dilluns hi ha classe...
Un besot guapíssim!
PD: T'he vist a la revista "Melic", que incomprensiblement la rep a casa...!

Anònim ha dit...

collons, quieres deprimirme no?? haz esos deberes!! q nos conocemos y no hay escusas jajaja yo pasé todas las navidades con fiebre, tos y mocarrios, y ara me toca estresarme para estudiar xD!! a ver si cuando todo pase nos vemosss, q tengo unas ganitas...
muaksssssssss!!