dimarts, 24 de febrer del 2009

Olor a poble

Assumiràs la veu d'un poble
i serà la veu del teu poble
i seràs, per a sempre, poble. Vicent Andrés Estellés.
De vegades insisteixes tant en aconseguir una cosa, que quan la tens no saps què fer amb ella. Supose que acabes fent el que sempre has volgut: aprofitar el somni que veus complit, i en el qual tants confien en tu. El poble és un lloc exemple de confiança, de calor i estima, de cases amb coses que amagar, de ficció feta realitat, de fusió entre el meu passat, i el meu futur, que comence ara, perquè prompte marxaré a eixe poble anomenat l'Alqueria Blanca. Ens veiem en el camí.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona!

Anònim ha dit...

oeee oeee oeee!
mucha suerte, desde aki tienes a la sara, a su madre, a sus abuelos, a edgar y a su....gataaaaa! digo gato xD q te apoyamos jajaja :P

Luna ha dit...

Enhorabona!!! Ja era hora de que ho aconseguires! De normal no la veia pero ara...tinc un motiu més per vore-la. Un beset enorme!!

Noviembre ha dit...

Nelidaaaad!!! Soy Lucía (de clase, claro). Me he pasado por aquí porque no era muy difícil de recordar el nombre, ¿eh?, ja, ja, ja. Está muy chulo el blog, por cierto.
Me alegro muchísimo por ti y te deseo tanta suerte como la que tendrás. ;)
A por todas, campeón.

Pere Fuset ha dit...

A partir d'ara et demanaré que desitges els meus desitjos per que si tinc la mateixa sort que tu... Clar que tu t'ho mereixies de fa temps.
Records a Xavi! ;)

Jordi ha dit...

aaaaaaaaaaaaah!

t'he vist en les notícies!

ara a l'alqueria, xe, quin actor d'èxit! :)

Anònim ha dit...

preberite celoten blog, kar dober