dimecres, 19 de desembre del 2007

me paso el dííía bailandoooo

Video del dia: "si bebes, no bailes".
(suprimido)
Eixa és la prova del delicte. Durant molt de temps he dit que jo no m’emborratxava, i que no ho faria, que no m’agrada això. Però dos calimotxos i altres dos de vodka amb el blue eixe, i les ganes d’oblidar-me dels exàmens que tenia van fer la resta. Això i que Pili anava més contenteta que un iaio en les excursions de l’imserso.
Ho reconec: sóc adicte. Adicte a la festaaaaaaaaaaaaaaaaa, com la que demà ens espera al sopar de classe. I promet controlar-me això del destape.

Frase del dia: llenusarepacos popo (fórmula per aprendre les característiques d’Estellés).
Una hora d’anglés en la que ha estat més present el valencià. Àngels ens mana llegir un text (d’anglés, és clar) que anava sobre.... bé no l’he llegit, i en qüestió de segons...
- pero la avantguarda entra? - no, que dijo que solo lo de Astelles - no tia, Estellés, pero si que entra lo primero - la primera avantguarda? - no las avantguardas, en general - de generos era lo de que su familia era panadera - corre, déjame un papel para hacer el caligrama!
I arriba l’hora de l’examen: 5 fileres ben col·locadetes, com li agrada a Sofia. Tots esperant fer eixe ÚLTIM EXAMEN DE L’AVALUACIÓ. Ulls que reflectien el cansanci d’haver dedicat hores a estudiar... I ara resulta que la dona no pensava fer l’examen!. Ara que ho ha fet, vaja si ho ha fet, ens em enrecordat de la seua família, i no perquè estem en Nadal.
I a filosofia.... les xarles espirituals del pare Javi. Els astres i l’astrologia, i la pitonisa que et diu: Pitonisa: ui la relación con tu marío te la veo mal nena. Telespectadora: sí... es que mi marido murió. Pitonisa: ah, claro por eso es mala perla, por eso.
I el moment del dia ha estat:
Jo: eeeeehh, callad que va a hablar Javier! Javi: gracias, vosotros pensar una cosa... creéis que (i abans que puguera dir la primera paraula, li talle) Jo: sí, vaya! porque una vez a mi hermana le acertó el culunguele donde fue (…) Sara: tío si aun no ha preguntao… has mandao callar para hablar tu XD
I ara ja puc dir ben orgullós: he acabat els exàmens! i he aprovat el mitjà! i sara no sap què posar-se pel soparrr!! que suenen con alegría los cánticos de mi tierra...