divendres, 15 d’agost del 2008

tancat per vacances

Ca’ Nelo no tanca per vacances, el que passa és que el jefe porta una agenda molt apretada - tan apretada que no caben ni els noms dels mesos (rises). En vista dels nombrosos atacs d’histèria, ansietat i atracons a gelats de xocolate provocats per l’espera d’una nova actualització, he decidit posar-vos al dia de my life.

Fa unes setmanes els cabets calents dels meus amics conspiraren el pla “Aniversari Nelo”, i així fou com fa uns dies vaig trobar-me ficat dins un cotxe amb els ulls envenats i acaba al meu xalet de Vilamarxant en mig de tota una festa d’aniversari d’allò més original. Regalets, pizzes, bany nocturns, excursió nocturna (cague nocturn), calimotxo per ací, porret per allà, Laura va pet, Toni també, Maria s’apunta, Pere els anima, New els observa, Ester que va de cap a al piscina, Nelo s’espanta, les sis del matí i els nenes xarrant, les tres del mig dia i els nenes dormint... 18 anys...
I estos dies també, es prepara “Singles”, la nova sit-com de Canal 9 Amb que esperem animar-vos les nits de la pròxima temporada. Singles retrata la vida, pensaments, gustos i sentiments d'uns “ja no tan jóvens” que van créixer a l'abric de la movida, escoltant Michael Jackson, fent el cub de Rubik, vibrant amb el 12 a 1 a Malta o veient sèries com Verano azul, V o Fama… i un dels personatges és el jove, boig, inmadur i aprenent de rocker Maxi, a qui jo interprete. I ja no dic més.
Com de segur que no em passe per ací en uns dies, espere que continueu gaudint de l’estiu. Au cacaus!.
Fotos: l’equip del cumpleanyer i de Singles respectivament.