dissabte, 5 d’abril del 2008

Una altra vegada: Racisme

Sí, amb les mateixes persones i el meteix lloc: les dos germanes negres i el pati de l'institut. Fou el lamentable espectable que varem precenciar mentre esmorzàvem. Les xiquetes jugaven a bàsket amb altres companys/es i un altre alumnes els llevà la pilota, però qui trià per fer la punyeta, qualsevol xiquet o les germanes de color?.

Almenys eixe xiquet punxa era de la seua edat, pitjor és que els que facen rabiar a les menudes siga un majoret acompanyat d'altre "machito" com va ocórrer després. En eixa segona ocasió una professora que estava a l'agüait va intervindre. I com va ser el rebot que agafà un dels malotes!. Em quede amb el "a mi no me jode la NEGRA DE MIERDA". Ah, però ahí la professora no digué res...

Ja passà la vegada aquella en què vaig ficar-me pel mig per defendre les xiquetes dels majorets amb tan pocs escrúpols dels que parlí ja al blog i que, tot siga dit de pas, també estigueren presents en un moment del que sembla estar convertint-se en un esport a l'IES Molí del Sol: fotre a les xiquetes negres que, tot siga dit de pas també, aquesta vegada estigueren més violentes per defendre això que era seu. Però en comptes de fer de Superman optí per donar xivatazo, prou coses relacionades amb el curt havia de fer jo en l'esplai.

El curt: "Marxa enrere", que ha tornar a eixir als periòdics. Podeu trobar la notícia ací. El rodatge és pràcticament finalitzat. Pr+acticament perquè encara ES BUSQUEN XICS ADOLESCENTS DE 14 A 15 ANYS, MORENOS, PER A GRAVACIÓ CINEMATOGRÀFICA. Dilluns tinc una entrevista per a la tele. Prompte us convidaré a l'estrena, i prompte també, posaré alguna foto. Marxa enrere va endavant.