dijous, 14 de febrer del 2008

San Rintintín

Alça’t, ves a classe, torna a casa i estudia per a tornar-te a alçar, anar a classe, tornar a estudiar...

Bé, abans de tot dir-vos: feliç dia del Corte Inglés!!! (Frase del dia), això és màrqueting i no el 2x1 del Mercadona. Jo com a bon valencianet m’esperaré a Sant Dionís.

Llatí: 5’5 points. It’s patetic, però no passa res perquè com bé diu Sara: "mañana es fin de semana". Total pa’ que després este home diga que li posem verd tan sols per comentar que els seus exàmens duren massa (4 horetes només…).

Moment del dia: la d’anglés mana uns exercicis i comença el guirigall. Alguns i algunes són els que votaran enguany per primera vegada i la política està tenint lloc a les converses de classe. José Manuel diu que vol fer un debat entre “rojos y fachones” (em senyala a mi i a JR respectivament). Per altra banda la Raich diu que es caga en tots. Paula també s’uneix al temeta i diu que està d’acord amb el tito Rajoy amb que no vol que li obliguen a estudiar en valencià (sorprenent quan estàs en un segon de batxillerat on només donem dos assignatures en esta llengua – una d’elles valencià que no és lògixc que s’impartisca en suagili). El cas és que jo li pregunte el Joserra:

- Jo: Pero a ver JR, defínete va.. - JM (que respon per l'altre): jeje, pues nano este es de ideología nazista falangista pero no practicante. - Jo (XD): a claro, tu crees pero no vas a los míttings. - JR: noh, yo soy de centro-derecha... (rotllo Rajoy quan sembla que banye el pa en la sopeta). - Loles: yeeeh que por culpa vuestra no acabaremos esto...

I al pati ens hem assabentat gràcies a unes enquestes molt confidencials (guinye l’ull) de la vida confidencial (torne a guinyar l’ull) de certes persoens confidencials (em quede cec).

I per no acomiadar-me sense dedicar-li un gag a història de l’art, escriuré eixe famós... Gioto (pronunciat Shlliotoh!!). Vinga que tinc ganetes de fer un altre examen de latinus i després anar-me’n a enregistrar la veu per a un spot (no home, del Corte Inglés no).