dimecres, 24 d’octubre de 2007

Açò sí què és art

"los fusilamientos de la Moncloa" ¿?

Hui ha sigut un dia d’eixos que no t’importa estar a classe perquè t’ho estàs passant bé. El grup d’història de l’art hem demostrat que altra cosa no, però art, ens en sobra. Una barreja de mims i macarios representant les fotos del llibre. P era l’encarregada de fotografiar fins amb quatre mòbils a la vegada l’estampa que fèiem de “Las Meninas”, “Apolo y Dafne”, “Heràclito”...

Però després de 55 minuts de fotos, ball i alguna cosa més que ball ens hem adonat que no hi havia vingut el professor oh, my gold!. On era el Juanca – tito Feel pels amics?... doncs el Juanca de segur que estava en la cafeteria fotent-se un peaxo bocata de braves que de segur li agraden. La nostra corresponsal Sara, que li ha vist després, li ha preguntat “¿profe, por qué ho has venido?” i la resposta ha sigut “bah, se m’ha pasao’ “, com a qui se li oblida baixar el gos a passejar...

Però si història de l’art ha esta de premi, filosofia no podia quedar com a secundària de la peli. És ací on ha tingut lloc el Moment del Dia:

Classe de filo, tots i totes mirant la pissarra i el rellotge per vore quants minuts sobre les pirules de Platón queden. Uns pavoncios no paren de cridar des del carrer a un tal RRRRRRichaaaard!!!, i d’altres coses de niño malote. El professor els crida l’atenció (i se’l passen per la xufa). El nivell de furia de Rufino va pujant (no li diuen Rufino però, ei que se n’assembla?). Ángela ix a buscar una carpeta que s’ha oblidat donde Cristo perdió el gorro. I més RRRRRichaaaaard!!!. El profe, tot maxote, diu “estos mañana se enteran, bueno manyana no, ahora mismo”. I tot decidit ix de classe amb un “esperadme”, i.... 25 CADIRES DE XAFARDERS QUE ENS ALCEM CORRENTS I ENS APROPEM A LA FINESTAR PER VORE L’ESPECTACLE. José Manuel que demana guix “nano dame tiza corre, que les tiro un predusco que flipas nano”. Les farruques que s’animen. El d’informàtica que ix de l’institut a la “caza y captura”, això sí, sense èxit, perquè els amants del RRRRRichaaaaard són uns cagats que se’n van corrent. Però Paula i jo aplaudim la tasca del superhéroe i ell, comença a fer mèrits i ensenyant la seua musculatura des del carrer cap al centre, gloriós, trionfal. Laura Giménez intenta tornar al seu lloc en mig d’un “1, 2, 3, un pasito pa’ lante María” i va cap a avant, cap a arrere i cap al terra de cul i olé!. I una vegada s’ha acabat tota la festa del Richard, torna Ángela i dui: “ui, ¿pero qué ha pasado?”. Pobreta... Torna Rufino, tornem a Platon. Ara me’n vaig a teatre, recordeu que divendres 26 a les 18:00 inaugurem el nou local. I aquesta per a Sarita “Sara por qué no me has firmaodo? ” – “que no tenia interneeetttt” (així 5 vegades hui).

Video del dia: arte puro y duro

11 comentaris:

Sara ha dit...

me lo copiooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo


dani, te firmo =)

Nelo ha dit...

os agradezco que me demostréis que os léeis el bloc y os partís el oete, pero decirmelo por aqui y escribidme un coment pedorros.

Anònim ha dit...

siento no leerlo pero oy es el dia k menos umor tengo necesito recuperarme de todo perono tengo gaas de esforcarme l osnto bss tete

andres ha dit...

soy andres xd

Ester ha dit...

Ola daniel!! me encanta la actualizacion de oyy =D x cierto mi madre me a dixo k firme x ella xq no sabe k poner y dice k a sido muy gracioso y sa partiio el ojete xDD wno y yo lo mismo jejej. Poco mas y no te puedo firmar xq se maido internet en mi ordenador!! xro k sepas k me e venido al portatil de mi madre y to pa firmarteee =P weno aora son las tantas de la noxe =S asi k me voy a ir a la cama xq estoy muerta de tanto ensayo de los cojones!!

Crazy Day =S but Fun =)

Bessssussssssssssss ***** [cinco estrellas]

ltpunk ha dit...

Quines festes vos monteu en clase!xD
Company antifeixista,t'agregue als meus enllaços,fes tu el mateix i així ens fem publicitat mutua.;)

raichh ha dit...

muajajajaja
sense comentaris..
hol si soy la venus qe dani pinta al video..muajajajajaj

mateume

Anònim ha dit...

hellou!! soy la fusilada!!!
daniii!! t faltan poner las frases d teanchers and students in clase!! weno se supone k estoy fusilada....byee....
helllouuuuuuuuuuuuuu!!!!!

Sara ha dit...

Si,anabel, la chica fusilada que se despide diciendo..

hellouuuuuuuuuuuuuuu

daniiiiiiii, que buenas persons sois! me habeis cogido las fotocpysss xDDD

pa arte el nuestro, y no el de la pantoja, o los que meten mierdas en los botes.. eh?

Amparo ha dit...

no sabes cómo me alegro de no haber tenido que acercarme a vosotr@s el miércoles.... por ahora, me libro... :P

Nelo ha dit...

Amparo???? Amparo la mejor teacher del món??? (boing boing). Para quien no lo sepa Amparito es mi tutora y profe de lengua y nuestra segunda madre (boing boing de nuevo).

PD: Gràcies per batre el rècord de comentaris XD.