dijous, 6 de març del 2008

Sóc B, MB

Se suposa que una vegada arribara després de l'examen d'història d’Espanya, d’estos que et fan recodar la família del professor, jo hauria d’estar estudiant per als de demà (regla: estudia l’últim dia, en l’últim segon), però he decidit que Mery Blei (el personatge fictici creat a partir de la realitat geogràfica molinera solera mislatera), mereixia aparèixer hui al blog. És la primera vegada que dedique el blog a una professora.

Perquè només a ella protagonitza Moments del Dia com el d’ahir:

De nou Loles VS Mery Bley. La xica que porta mitja hora dient la resposta d’un exercici. Maria preguntant a tota la penya i ningú respon. La Loles que està quasi afònica. I Paula que li pregunta alguna cosa a Maria just en el moment en què algú diu la repsosta. Aleshores Maria esclata d’alegria i diu que és lo correcte. Loles s’enfarruca:

Loles: joer, llevo yo diciéndolo media hora nano.. Maria: A vore Loles no t’he sentit, amb cinc persones parlant alhora (5 persones???? Paula = 5??? ), Paula per ací , Manolo que no calla (Manolo????? però si el pobre estaba mig adormit).

O este altre:

Laura: Maria estàs dictant? MB (amb eixa cara de “oye nena, uiiss lo que m’ha disho”): mira Laura, estic donant classe, et sembla bé? Laura: O.o MB: no, és que clar, si una ja no pot donar classe bla bla

Tal com deia esta vesprada Laura per telèfon (sí, esta vesprada intensament dedicada a l’estudi) no ens la volem imaginar demà a l’examen:

Nosaltres: Maria posem el nom? MB: A vore, estic fent un examen si et sembla bé, és que si una ja no pot fer exàmens....

I parlant de Moments del Dia interessants, cal destacar l’equip de recerca de P.A.U. que té la classe. Només amb un “esta parte no la puedo enseñar” d’Honorat (sempre apareixen els mateixos al blog eh) l’equip de “quiero hacer un examen sabiendo las respuestas” s’ha posat mans a l’obra i ha trucat al departament Moya per buscar els models de selectiu de Juny del 2004, part A. Total, per a després cagar-nos en els anarquistes i la figa sa tia.

Tornant a casa vivia un altre Moment interessant. Sara i jo (en bici, menjant-me a la gent) veiem a un iaio que no es movia mentres posàvem verdes a certes persones (quines? wajaja).

Però sense dubte el Moment del Dia de hui el guanya la coalició Sara-Dani-Laura.

Jo (truque a Sara): Hola, esto es una llamada de que no sé que estudiar de geografía. (Sara em conta què feia certa persona asseguda al seu darrere alies la “uff, argg, pufff”) No aclarem res de què cal estudiar. Penge. Riing, rinnngggg. Jo: dime Laura, ¿esto no será una llamada porque no sabes que estudiar de geo? Laura: O.o sip! jajajajajaja. (Laura em conta com es cola altra certa persona per fer fotocòpies). No aclarem res de què cal estudiar. Penge. Em pose a discutir amb mon pare sobre els trasvassament de l’aigua, que estudiar no he estuidiat però prestar atenció a Mery Bley sí. I aleshores em dic a mi mateix: açò has d’esciure-ho. Com seria una classe amb MB i mon pare?

Frase del Día: “Tructrucu trú!!!”

Foto: “ella ens alegra entre conques, províncies i Yet Stream”