diumenge, 20 de gener del 2008

Crònica d'un 18é aniversari

(Ester ve enganyada al casal, on l’espera una peaxo festa d’aniversari, pensant-se que sa mare ha d’agafar unes coses i després se’n van al musical Fama. Vicente fa de segurata amb un bazoca de confeti, Toni tot nervioset no vol que encenguem el llum per poder vore-nos, jo amb la risa fluixa d’esquirol que se’m posa quan estic nerviós però content... Entren Ester i Pepi)

Tots: Sorpressaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

(i en comptes de començar a cantar un “cumpleaaaaños feliiiizzz”, el silenci s’apodera de nosaltres i ens trobem amb la cumpleanyera quasi plorant, Andrés, Carles i Toni amb els canutos de serpetines buits a les mans, les xiques mantenint el somriure i jo gravant tot i sense saber a qui enfocar).

La pobra es quedà sense anar al teatre jujuuuu, però qui vol vore Fama si l’espectacle el posem nosaltres: Acte 1: jo vinga a tallar pizzes que cremaven més que l’asfalt. Acte 2: tarta mig fosa amb 18 ciris donant-li caloreta, i la figa que no bufava. Acte 3: vodka amb blue-tropic (un dels trionfadors del passat aniversari). Acte 4: cigalitos de la lisa by Carles. Marta que prova, que sí, que no, que nunca te desideeees. Acte 5: “mi borracha preferida” versió telefonada amorosa. Traca final: streap-tease by Nelo-boy. The End: netejadors que netegen i et deixen un casal “como los chorros del oro nena”, ara la bossa de fem amb la pota que l’agafe un altre. The End bis: els que no se’n van es queden per a estrenar el joc de xupitos de ruleta.

I és que 18 anys no es compleixen tots els anys (bé, ni 18, ni 8, ni 80). Por em fa pensar què farem per als pròxims birthdays (hui estic english-valencian speaking, véase también lengua CoOL*). I si el que vol vosté es fer un aniversari diferent, no ho dubte, truque a “Frikis Mislateros S.A.”.

Frase de la nit: BUOAHH (arcades de Nenita que t’anuncien el vòmit semblant a un gol; millor és dormir en un llit de cadires).

Foto: l’equip de “Frikis Mislateros S.A.” el dia de l’amic invisible que es va fer passats els Nadals.