divendres, 30 de novembre del 2007

e cuando arribo a casa... a estudiar!

Una vegada més heu parlat (home, si fer “click” en l’opció d’una enquesta d’un blog perdut en la xarxa és parlar...) i ací són els resultats:
quina assignatura llevaries? llengua (caste, valen, english...) 3 (23%) filosofia 5 (38%) geografia 2 (15%) història 3 (23%)
Religió no apareix, alguns m’han preguntat perquè. La resposta que els he donat és perquè coneixent la gent que entra en este blog, potser l’enquesta no tindria emoció (supose que no tinc amics de la Conferencia Episcopal). Sembla que Platón i la seua castitat no agrada.. aishhh mira que seríem feliços/es anant pel carrer i tirant-nos a la primera persona que veiem eh? (mmmm me n’he anat a l’anarquia pura), però mostra que la filosofia no interessa són estos comentaris trets de diferents flogs, a vore si sabeu dir d’on pertanyen:
1- (…) y ahora.. a leermee platoon para el examen de filoo mañana!!! que seaa lo que dios quiera... amen! =( 2- tiaaaaa que vamos a aprobar!!!!!!! (historia del arrte claro, ahroa lo que falta x ver es filo...), estoy felix, y estresada.................................pero mola xD 3- Suerte con el examen de filo :). Yo tengo uno pasado mañana, qué perezaa con tanto quebradero de cabeza (me ha salido una rima josjos)... 4- (…) e exo un paron en filo xQ poko mas y se me forma cara de libro xD (…) aber si te voy a poner.. el Simil de la linea esta compuesto x dos subsegmentos llamados...tal tal[...] jajajaja xDNo xro k se ace mu pesa la filo Ufff!! k mal =S 5- me voy con Platón, la dialectica, el mundo sensible, el alma y la madre qe lo parió....
Un total de cinc comentaris de diferents metroflogs i en tots ells té presència el Platón i la filosofiaaaaaa! per no parlar de les altres mencions a diferents assignatures. Del resultat dels exàmens de filo, millor no parlar: el sermó del pare Javi (profe de filo) ho ha dit tot (però amb templança i moderació, com Platón). I és que els estudis són un maldecap per molts de nosaltres, ja no per notes bones o dolentes, sinó per passar vesprades sense vore el carrer, sense poder quedar amb qui estimes, sense poder llitar-te al sofà amb unes creilletes i una cola i fer zàpping i no vore res, i quedar-te dormit (encara que açò últim jo ho faig fins amb l’eco d’un documental a tota canya d’història de l’art – fotre!, ja he tret el tema del estudis dins d’un tema que parla dels estudis! agggggggggggg).
Problemes de somnolència a banda, que pa mi que tinc la malaltia del Rey (manar callar no, la de quedar-se adormit fins pixant).
Frase del dia: Niñoss y niñaas! por fiin empezamoss a teerminar! (menuda paradoja..): L.Moya
I la imatge és un xicotet exemple d’allò que té a vore amb l’institut i els estudis (per a variar): el camí de les confidències amb Ester i Sara, on posem verd a tothom (inclós tu que estàs llegint) i després Sara perd el bus, el tatoo que li he fet a la Laura en mig del sermó de filo, un profe pels corredors, la classe de xarret dic d’informàtica, jo votant per primera vegada amb la cara de panoli que poses quan t’has alçat a les quatre i mitja del matí pel putos exàmens...
Però en el fons tot açò m’agrada, perquè sóc jove i això no té preu (para todo lo demás Mastercard).
PD: Adéu Rafa! has estat un profe enrotllat, d’eixos que omplin línies del blog, sort!.