divendres, 30 de novembre de 2007

e cuando arribo a casa... a estudiar!

Una vegada més heu parlat (home, si fer “click” en l’opció d’una enquesta d’un blog perdut en la xarxa és parlar...) i ací són els resultats:
quina assignatura llevaries? llengua (caste, valen, english...) 3 (23%) filosofia 5 (38%) geografia 2 (15%) història 3 (23%)
Religió no apareix, alguns m’han preguntat perquè. La resposta que els he donat és perquè coneixent la gent que entra en este blog, potser l’enquesta no tindria emoció (supose que no tinc amics de la Conferencia Episcopal). Sembla que Platón i la seua castitat no agrada.. aishhh mira que seríem feliços/es anant pel carrer i tirant-nos a la primera persona que veiem eh? (mmmm me n’he anat a l’anarquia pura), però mostra que la filosofia no interessa són estos comentaris trets de diferents flogs, a vore si sabeu dir d’on pertanyen:
1- (…) y ahora.. a leermee platoon para el examen de filoo mañana!!! que seaa lo que dios quiera... amen! =( 2- tiaaaaa que vamos a aprobar!!!!!!! (historia del arrte claro, ahroa lo que falta x ver es filo...), estoy felix, y estresada.................................pero mola xD 3- Suerte con el examen de filo :). Yo tengo uno pasado mañana, qué perezaa con tanto quebradero de cabeza (me ha salido una rima josjos)... 4- (…) e exo un paron en filo xQ poko mas y se me forma cara de libro xD (…) aber si te voy a poner.. el Simil de la linea esta compuesto x dos subsegmentos llamados...tal tal[...] jajajaja xDNo xro k se ace mu pesa la filo Ufff!! k mal =S 5- me voy con Platón, la dialectica, el mundo sensible, el alma y la madre qe lo parió....
Un total de cinc comentaris de diferents metroflogs i en tots ells té presència el Platón i la filosofiaaaaaa! per no parlar de les altres mencions a diferents assignatures. Del resultat dels exàmens de filo, millor no parlar: el sermó del pare Javi (profe de filo) ho ha dit tot (però amb templança i moderació, com Platón). I és que els estudis són un maldecap per molts de nosaltres, ja no per notes bones o dolentes, sinó per passar vesprades sense vore el carrer, sense poder quedar amb qui estimes, sense poder llitar-te al sofà amb unes creilletes i una cola i fer zàpping i no vore res, i quedar-te dormit (encara que açò últim jo ho faig fins amb l’eco d’un documental a tota canya d’història de l’art – fotre!, ja he tret el tema del estudis dins d’un tema que parla dels estudis! agggggggggggg).
Problemes de somnolència a banda, que pa mi que tinc la malaltia del Rey (manar callar no, la de quedar-se adormit fins pixant).
Frase del dia: Niñoss y niñaas! por fiin empezamoss a teerminar! (menuda paradoja..): L.Moya
I la imatge és un xicotet exemple d’allò que té a vore amb l’institut i els estudis (per a variar): el camí de les confidències amb Ester i Sara, on posem verd a tothom (inclós tu que estàs llegint) i després Sara perd el bus, el tatoo que li he fet a la Laura en mig del sermó de filo, un profe pels corredors, la classe de xarret dic d’informàtica, jo votant per primera vegada amb la cara de panoli que poses quan t’has alçat a les quatre i mitja del matí pel putos exàmens...
Però en el fons tot açò m’agrada, perquè sóc jove i això no té preu (para todo lo demás Mastercard).
PD: Adéu Rafa! has estat un profe enrotllat, d’eixos que omplin línies del blog, sort!.

9 comentaris:

Lauraa Mooo ha dit...

jajajja molt boo eixee flogg de hui! m'has pillat contentaa hui =P per fii comencem a terminar!! (frasee meuuaa! si! =))

y ahora a estudiar platon para mañana.. la primera de todas es mia! tambien! jajaja

no ha estat mal el dia de hui... vaja tatoo que m'has fet nen! no em vaig a llavar en 3 dias (com de costum..turuu)

[i]adiioss con el corazooon...que con el almaa no puedooo, al despedirmee de tii, de sentiimientoss de mueroo...[/i]
de sentimientos y de suspensos que me va a freir la maria blay.. ¬¬ todo ay que decirlo! xD jajaja

esperemos que nooo

un besoooo


fins la nit

Bailarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ha dit...

oOla Daniel! ya me va internet ^^ y me acordao de pasar x tu flog y exarte una pekeña firmita ;). pos me encuentro aora mismo aciendo lo de hª del arte =S Q x cierto.. un verdadero royo!! xro weno todo sea x subir notaa xDD.

x cierto.. mu bonita la foto de la calle de nuestras confidencias jeje salimos mu favorecidas la Sara y yoo ^^

weno te dejo xQ aora mismo va a venir toni a mi kasa y todavia me tngoo k duxarrrrrrr!!! Bailarrrrrrrrrrrrrrrr [kmo oy en los pasillo xDD el King Africa éstee]

Nos vemos esta noxeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

···············=)················

sara ha dit...

bailarrrrrrrrrrrr? bailarrr bailarrr! oye, muy mal las fotos.. osea, ponlas una por una, sino, haber d eodnde me las copio, desgraciao.. que menudo reportaje mio y de ester tienes jajaja y hoy por fin casi pierdo el bus para alegria tuya ¬¬ ¬¬ y adios a rafa.......ese hombre ha marcado un periodo de nuestra vida xDDD un periodo de desastre xD porque vamos... de la pag 56, a la 2, luego a la 112.. y así xD pero se le cogía cariño...

oye, que sepas que una de las que habla de Platon soy yo =) y ahora me voy a mi flog, que mola mucho más... y continuaré muahahaha

Amparo ha dit...

cariño, nelo, que por supuesto que nos puedes linkear, faltaria plus... ¿por qué parece que rafa vaya a palmarla? jajaja XD me divierto mucho aquí. Au.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
saraaa ha dit...

toma propaganda jajajaj k me meo...

por dios, pasaros por mi fotolog... que he tenido una pesadilla de esas de las buenas :S

con el mitjà!!!!!!!

dios... cuando olvidaré ese fatidico examenacooo???

Dani, te ha faltado decir, que rafa gastó decenas de cartuchos de tinta, al imprimirnos desde su casa, 24 examens dobles con sus mapas y perfiles topográficos a color.... ^^ que buena persona (o que loco...)

ale, firmarme a mi también...

www.fotolog.com/lostinthecloud


y de paso, pasaros por aquí... que carlos, vic y yo colgamos relatos gracias a edgar :

www.edgargomez.webcindario.com
penetrasiteatreves.blogspot.com

entiendeme... puestos a hacer propaganda... besos!

explota explotame explo, expplota explota mi corazon(8) jaja

CresceNet ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Nelo ha dit...

me cagueb en els de la publiiiiii, ale, censurats del blog (ací sense diners de per mig o d'alres interessos ningú no es fa publi). Dedique este comenatri a la mia máma.

raaaichh ha dit...

muuuajajajjajajajaa
que guapa salgo en la foto del dia anterior!!
hoy risas en h1 del arte =)