dilluns, 15 d’octubre de 2007

"Viva Fidelito, viva la Cuba libre" i "de: la yaya"

El títol d’avui és al mateix temps les Frases del Dia. Moment i primera frase del dia: Al corredor de l’institut, m’he pega per fer-me el cubà: “¡Viva Fidelito!, ¡viva la Cuba libre!*”. El professor que hi era davant de nosaltres em mira amb una cara de Carlos Sobera i després riu i em pregunta que si sóc comunista una mica espantat. *Aamb auqesta frase m’alçava els dies que passí enguany a Rillo, Terol. Mon pare i l’home de la meua cosina (l’home de la meua cosina no és res meu, no?) patien Comunismitis. Moment i segona frase del dia: Sara, Ester i jo, de tornada pel camí de les converses. Sara: “mi abuela es que como ve cuando le envió un sms pone “de: sara” o “de: lola hija” pues la mujer cuando nos contesta nos escribe ella misma “de: la yaya” para que sepamos que lo ha escrito ella se ve...” Què seria del món sense les iaies?, jo no sé que és una iaia, ni un iaio (bé, sí, els veig donant de menjar als colomets alguna vegada) però no els he conegut. Vaig conéixer a la meua iaia Isabel, sent un nano, amb quatre anys, i d’ella només conserve l’estància en sa casa el dia en que jugava amb una boleta d’aquestes que du cops de neu a l’interior que es manegen al pegar-li la volta. Després va morir. Dels demés iaios/es no en sé res, és dur però ni tan sols sé el seus noms. “Iaios del món, vingueu ami!”. Avui dedique el bloc a tota eixa gent que lluità pel que ara tenim. I un altre cop sense donar llatí, hui per xerrada política. Anabel s’ha flipat posant verd al Rajoy amb el missatget cap a la nació espanyola i el professor no feia cara que comulgar amb l’ideari de la xica... és aleshores quan se n’ha alçat i ha agafat Anabel del monyo estampant-la contra la pared del extintor, que li ha caigut al damunt. Bé exactament així no ha passat... crec que només ha dit: Rafa: (...) yo soy de derechas (...) soy protestante (...) llevo la estrella de David siempre. És bon home – i bon professor – que és el que compta. Li hem demanat que ens explique exactament que diferencia a un protestant d’un evangèlic, per exemple (ni tan sols m’enrecorde del Padre Nuestro com per saber-ne l’ideari de cada variant religiosa). En informàtica la cosa ha estat pareguda. També hem xerrat amb José, “que no sóc anarquista professor!” hehe, sembla que Paula vol informar-se de la ideologia de cada partit perquè li preocupa no saber a qui votar. i qando arribo a la mia casa... em trobe a mon pare i ma mare sense haver sabut donar-li a gravar al vídeo. Un simple botó , tant demane?????. Amén Jesús (que hui li pega al bloc).
Notícia del dia:
Per cert, he llegit al bloc del compi antiblaver que España 2000 torna a amenaçar, aquesta vegada l'intent (perquè de tan babaus se n'han enganyat de persona) era a un periodista de l'Avenç. Des d'ací condemne aquesta acció (ja quealtres no en fan res...). Tot açò, quan encara fa mal la pallissa d'uns feixistes que patí Santi Rosado, membre del Bloc Nacionalista Valencià, a Mislata. També me n'he assabenatt que aquestos canalles sí aconseguiren regidor a Silla, molt trist.
+ info sobre l'amenaça a

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sara:

Haber que pasa con mi yaya-xula xD

Si, dia anecdotico... pasate por mi flog, y verás muahaha y eso... deja de tocarte la pixa y haz los deberes... QUE OSTIA TIENES!!

de.. la sara xD

Nelo ha dit...

esa Sara xunga con el Farruquismo al 95%, ok mami.