dimarts, 25 de desembre de 2007

Gambes cremades

A vint-i-cinc de desembre fum fum fuuuuuuuuuummmm!!!!!! que a ma mare se li estan cremat les gambes!!!.
Uf, quin esglai, ja se n’han anat els de l’ambulància (amb les gambes i els torrons i uns tangues rojos).
És Nadal, eixe dia tan... és un dia de... perquè a diferència dels altres dies... és Nadal. Per ma casa no ha passat el Pare Noel, però per ma vida tal volta. Ara començarà un dinar amb familiars i veu alta i espere que no hi haja política de per mig, perquè és Nadal i a diferència dels altres dies de l’any... és Nadal.

Diumenge vesprada-nit vaig passar-m’ho molt bé, tenim un fotògraf dins i no ho sabem, de segur que amb gambes cremades ix. Encara podria haver estat millor però ser bobo és més difícil del que sembla, però estes coses van per al diari personal no per al Ca’ Nelo.
Anit un dels sopars més cutre-luxe de Nadal, i de nou demostrí ser bobo (productores del PV si necessiteu un bobo no ho dubteu). Això sí, vaig seguir el discurs del Juanca, a qui per cert, se li escapà un “pa’ que” o un “para que” que semblava eixit de la boca d’un obrer en comptes de la del Rei (amb molt de respecte per als que féren la casa on visc). I què dir d’eixe programa especial de la tele titulat “Nit de Nadal” de Canal 9, que podria anomenar-se “Nochebuena Andaluza”, perquè tenia de valencià el que tinc jo de Pare Noel.
I a hores d’ara estareu menjant gambetes i demés (espere que no cremades), només dir-vos: BON NADAL I BON ANY.

3 comentaris:

Lau ha dit...

La meua nit de nadal va estar com sempre sopant a ca' la iaia entre crits i rises.
Avui toca ací, espere que tot isca com toca.
A ma casa tampoc ha passat pare noel pero potser com a tu, en ma vida si va passar fa un temps!

GRACIESbon nadal i... sort en la vida ;)PRIMERA!? =D

Anònim ha dit...

hohoho! Bon Nadal Dani
[mode pere noel on]

Sara ha dit...

niñoo, que risas.. a mi abuela le hemos echo creer que el froilan le dio una patada a la reina.. y nose cuantas historias más para no dormir jajajajaja en fin... he recibido unas estrenas muyy "wenas tete" que se van a ir "pa el bankito.." a ver si cuando llege la ora tengo dinero pa la uni...a ver que dia ens veiem!!! i quedem tambe amb el teu tete si vols (edgar xD) aleeeeee (K)

bon nadal!