dimecres, 24 de desembre del 2008

Punt i final

Foto: el plató que no m’imagine buit.

Esta setmana s’emetia l’últim capítol de “Singles”. M’he decidit a tornar a parlar-ne gràcies a Psique, una seguidora que a creat un blog on mostra el seu suport i promoció de la sèrie (bé per això i perquè portava mes i mig sense actualitzar este “diari”, no anem a enganyar-nos). Ma que hi ha gent rebonica eh?. Dons l’entrada de hui va per tu bloguera, per tu i pel meus companys de rodatge amb els que he aprés, m’he divertit i m’he fet una miqueta més major.

I és que no m’oblide de vosaltres eh?, però des que finalitzaren les jornades de gravació he aprofitat per centrar-me en els estudis com a alumne aplicat que vull ser i en un nou rodatge, el de “Ja hi som tots!” (però d’això ja parlaré altre dia). Hui aprofite per agraïr-vos el recolzament i les ganes que m’heu donat de continuar obrint-me camí en este mundillo i de pas felicitar-vos “estas fechas tan señaladas”.

Per vosaltres xics, per TOT l’equip de Singles, en especial als compis actors i a Maxi, que tan m’ha en ensenyat. Com no, a direcció, a producció, als càmeres, a atrezzo, a vestuari, a maquillatge/perruqueria, a guió, a so, a postproducció, als elèctrics, a figuració, a premsa, a neteja, a Nadie Es Perfecto, als compis d’Indigomedia, al personal del Restaurant Neco, a la gateta que rondava pel carrer dels estudis, a la meua família, a Pere, al meu hamster, a la poqueta però bona audiència, com Psique, que cada dilluns heu sintonitzat Canal 9 per vore’ns.

I pare ja que vaig a deixar el teclat empapat de llàgrimes. Espere que us unfleu a gambes, que rebenteu de torrons, que us porten moltes cosetes els Reis i com no, que tornem a coincidir en altre projecte. FINS DEMÀ FAMÍLIA.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Nelo, no saps lo mal que em sap que s'haja acabat la sèrie.

Era l'únic programa al qual estava enganxat, l'únic que intentava veure setmana rere setmana.

De tota manera, enhorabona pel treball ben fet, i segur que ben aviat veuràs els fruits ;)

Alba MR ha dit...

Guau, moltíssimes gràcies per citar-me. Però quina llàstima fa, de veritat. Espere, però, que com bé dius no et desanimes i que continues fent coses en aquest meravellós món de l'audiovisual.

Pere Fuset ha dit...

Nelo, molt esperada i emotiva la teua tornada a la xarxa. Quasi tsnt com el darrer capítol... (Si vos ho perdereu... Laura que se n'adona del que ha perdut amb Juli, el pixorro de Juli que és incapaç de declarar-se a Diana, Diana que no se n'adona del que realment passa, Fran que ha vist la llum, Paula que no s'acomiada de Maxi, el seu pare a puntet d'eixir de l'armari i Maxi... triomfant en el món de la música.. com el personatge de 16? ;) )

En fi, que ben segur que prompte tindràs un nou macroprojecte, ,esperem que a la terreta, així que ja saps que pots comptar amb tot el meu suport i la promo (segur que més d'un seguidor t'he aconseguit eh!... i a canvi ja saps que tu m'hauràs de conseguir algun paperet de figu.. encara que siga de "palmera 5" o "vianant 16"... on puga alçar la cella i a poder ser.. engolar la veu...

La série s'acaba, Maxi queda als nostres cors... però Nelo no ha fet més que començar... ;)

Anònim ha dit...

nelooo nelo neloooo

jo era seguidora, encara que parega mentida et seguia tots els dilluns i he pogut col·laborar humilment amb la meua figuració. Gracies

una pena...
Quant de mal ha fet fisica o quimica a la societat... jeem..


petoons :)

Anònim ha dit...

Hola!

Bé, ja que tots el comentaris están escrits en valenciá doncs jo també m'ajunte (¿s'escriu així?).

Primer, BON NADAL i espere que santa claus haja sigut bó amb tú i si no segur que els reis ho serán, clar, són més espanyols i están en deute amb nosaltres.

I segon, la série de Singles a mi també m'agradava i puc dir que també vaig participar de figurant, n'estic orgullosa (cella amunt). Vicente i ma mare la veiem sempre, es un pena que s'acabe, encara que he de ser franca i aquestes dues últimes setmanes no l'he vista (ouch!) HO SENTU jajaja. Pero no passa res, hi ha més plans endavant, ¿no? ^^

Doncs, res més a dir, que et vaja tot molt bé aquestos pocs dies de 2008 i durant tot el próxim any.

un besset molt fort i ens veiem aquesta nit, et vuic! ("vuic" s'escriu així? wo wooo jajajja el nadal m'afectaaaaaaaaaaaaa)

Anònim ha dit...

Be Nelo, et recordaba d'altra serie a canal 9, la de Negocis de Familia, que sense ser el tipus de serie que m'agrada, la veritat es que em vaig enganxer pel fet de ser en valencia i si cap mes per allo de ser de la terreta.
Amb singles em passa mes o menys el mateix. Encara que pense que els guionistes ho podien fer prou millor, la serie m'agradava molt, era facil trovar-se reflexat a la serie i en definitiva era el millor que es podia trovar a canal 9 (vaja desastre de cadena que tenim).

Be, una llastima.

Espere que ens tornem a veure promte, tu a la tele i jo on estiga.

Salut
Rafa

Anònim ha dit...

Nelo, soy seguidora de Singles. No entiendo porque lo han quitado, bueno en parte si. Era seguidora de Singles desde el primer dia, ya que soy fan de Diana Palazón, el ultimo dia, hecharon el capitulo a las 12:30 despues de una pelicula y todo, y no lo pude ver, me extrañaba, pero pensaba que se abria acabado la temporada. Pero cuando me he enterado de que acababa si, pero acababa Singles en general me he quedado de piedra. Todo esto te lo pondria en valenciano, ya que soy de la comunidad valenciana, pero esque no soy de una zona valenciana-parlante entonces no es muy bueno. Pero bueno....
Que espero que recapaciten y lo vuelvan a emitir.
Un besazo


Laura!

Nelo ha dit...

Quina força la dels blogs... Gràcies a tots/es, no sabeu el que m'emocionen les vostres paraules. La resta d'actors us han llegit, però han preferit comentar-me pel mail que vaig enviar-los perquè passaren per este blog i vegeren el suport que gent com vosaltres (Xavi, Alba, Rafa, Laura, Anònims en general, i com no, amics i familiars) esteu donant malgrat haver posat punt i final. Com va dir-me Diana Palazón: "ens veiem en el camí".

Anònim ha dit...

Nelo, gracies per les teues paraules. Primer que res, BON NADAL, i despres dir-te que la veritat es que es una llastima que la serie s'haja acabat. A mi m'encantava, la de rises que m'he tirat cara la tele i despres cara la pantalla de l'ordinador, pero al final res, com sempre Canal 9 mai te en compte les coses de la terra, i sempre acava llevant-les de emissio...
La veritat es que es una llastima... i si haberen sabut triar bon dia per a fer-la, segur que habera tingut mes audiencia... pero aixina son les coses... i ara no es poden canviar.
Espere que tot et vaja be, perque eres un bon actor i t'ho mereixes!!
Si vaig començar a vore la serie va ser per Diana, pero la veritat es que despres de vore-la no m'arrepentisc d'haber-ho fet, perque era genial!! :D
Espere vore't pronte amb algun projecte!

Besets i molta sort!

Pilar!

Alba MR ha dit...

Eis, gràcies per la informació del currículum! La veritat és que tenint-te a mà t'ho podria haver preguntat directament, però entre unes coses i altres al final no ho vaig fer. La pròxima volta, però, no fa falta que ho deixes en un comentari, escriu-me al meu correu (terrademar@gmail.com) i així no tens perquè deixar-ho a la vista de tothom (tot i que després jo ho publique).
Altra cosa: si et sembla bé i per donar-li més vidilla al blog, a lo millor algun dia te faig una entrevista (en pla enviar-te unes preguntes i me les contestes via mail). Però bueno, això són coses que ja anirem mirant més endavant.

I ànims!

Anònim ha dit...

Hola Nelo,

és una pena que s'haja acabat, estava del tot convençut que tindria continuació, que estàveu descansant i que hi hauria una segona temporada. Però mira, hui he vist en el teu blog que havia finalitzat.

Jo també he vist tota la sèrie, no m'he perdut ni un capítol i m'ha agradat, és del millor que es fa hui en dia i em va enganxar des del principi. De fet, abans que començara ja l'estava esperant, perquè a l'estiu a un programa de Canal 9 van entrevistar a les xiques al bar, mentre gravàveu i així va ser com me'n vaig assabentar.

Per últim només em queda donar les gràcies pel treball realitzat (fes-les extensives a la resta d'actors i actrius, així com a la resta de gent implicada) i per haver-me entretingut unes bones estones posant fi amb un capítol emotiu i molt ben fet.

I bé, la sèrie queda amb un final obert que tant de bo algun dia puguem vore continuat.

Salutacions,
Joan