diumenge, 26 d’abril de 2009

Venga hasta luego


No em recordava que tenia un blog...
Estos primers dies de rodatge han estat genials. Està clar que no vaig a treballar, vaig a passar-m’ho bé. Després de la jornada, soparet amb els compis, rises, cotilleos i quan te n’adones són les dos de la nit i no t’has estudiat els guions del dia següent.
El cas és que són dies d’alegria, de festa, de no preocupar-me (ja vorem el mes que ve amb els exàmens finals...) d’aprofitar cada segon per divertir-me. Tinc tants temes i fotos per comentar que quasi començaré pel final.
Ahir vaig fer-me per fi amb Neleta, la meua bicicleta. Una cosa més bonica que l’Albufera, que tot siga dit de pas, vaig visitar i gaudir estes Pasqües. Després d’haver de traure de diferents comptes els meus estalvis em pujava sobre les dos rodes i passejava per una València que em semblava més bonica amb Neleta.
Dinaret, mimitos i abrasitos i ja al carrer, quan Pere i jo ens dirigíem a un dels actes per commemorar el 25 d’Abril, me n’adone que amb només algunes hores de vida, Neleta ja ha punxat una roda, quina putada.
Però no és problema si el jefe de la pizzeria del teu amic sap canviar rodes de bici mentre et menges un tiramissú que et fa arribar a l’orgasme. I per completar la nit te’n vas a casa de Maria amb els teus amics i te tires de xarreta fins vora les cinc del matí.
PD: Esaders vos tire en falta (i la sangria de ca’ Marcos encara més).

5 comentaris:

Sara ha dit...

oye a quien le censuras el careto nene? jajajaj miralos todos ai sobaitos!! hace tiempo q no salgo x aki eh??? aissss weno pero todo sigue siendo igual de gracioso jajaja

a ver si nos vemos prontooo
wapooo
(K)

Nelo ha dit...

tia es la Ester que me lo pidió (con la baba cayéndole y to como pa no tapar).
A por el mitjà eh Sari??

Super ha dit...

Yeee campeón, el otro día estuve con Manolo Maestro y Álex y le di recuerdos para tí. Como veo que todo te va muy bien no te deseo nada, bueno sí, que te pases algún día por el IES a ver a tus antiguos profes. Por cierto, tengo unas fotos tuyas de pequeñito con una falla jajajaja. Te tengo en mis manos pequeñín jajajaa. Adèu wapetón.

Anònim ha dit...

zelo intiresno, hvala

蔡依林Jolin ha dit...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色