dimecres, 12 de març de 2008

Busque descans

No siento las piernas. Ahir no vaig tocar de la llar, dolça llar des de les 8:30 fins gairebé mitjanit. La resta del dia de hui també se’m presenta mogudet.

Retalls de personatges” és el darrer treball de l’EMTM. 5 actors i actrius: 5 personatges de son pare i de sa mare que formen 5 escenes dramàtiques amb 5 històries diferents. Carlos és el toxicòman a qui done vida, però no us contaré res més perquè teniu l’oportunitat de tornar a vore este muntatge en la Fira d’Associacions de Mislata, a l’abril, i debades.

Pareguts raonables?

Però perquè les meues patiues estan cansadetes? Per la Ruta Literària que ha tingut lloc hui per València. Carregats amb ipods, mòbils, càmeres de fotos i paper hem recorregut bona part de la ciutat amb una professora de valencià que semblava ella la guia, vinga a tallar la dona. Jo que no m’aclare amb el mapa, els banys amb una pelambrera i un piu per marcar els diferents llocs on pixar i una tele que no sé què pintava allà (és art, supose). I vinga a marejar amb el recorregut en comptes d’anar rectes. I arribem a altre lloc. Una de dos: o els retors s’havien fumat uns porrets a l’església abans d’entrar nosaltres, o s’hi havia fet el botafumeiro. I arribem a altre lloc, a tot açò, sense poder tastar l’esmorçaret que estaven pegant-se uns quants vestits amb corbata a La Nau. O sí que hem agafat un suc i una ensaimadeta...?

Coooc!

Acaba l’itinerari i el rus (què és polac) se’n va xino-xano, però no se li ha escapat a al Sofi. Arribem a la plaça de l’ajuntament a dos hores de la mascletà. Així que decidisc fer-me amic d’una dona entre Pepa de “Escenas de matrimonio” i empleada del Burguer King. I qui estava sota el balcó de l’Ajunatment?: Inma Benítez!, la qual assegurava estar malalta de la gola.

Una vegada més la multitud pregava a Rita botar. Ho reconec, tinc una obsessió amb l’alcaldessa, tant que no volia que no isquera al blog:

¡Valencianos, me despido! (açò ho dic jo, però m’agradaria sentir-ho per la boqueta de la doan de roig).

Frase del dia: OOOOSS, ASS, UUUIISSS!!!! (no estem a l'altura del Corte Inglés, oi?).

Foto del dia: El metro a parir.

Moment del dia: El metro a parir i en un frenada tots/es ens moguem al son d'un "ueeeeehh..."

4 comentaris:

Sara ha dit...

weno yo a la mascle no he ido... x) pero he estado en casa de ed, y casi me sobo jajaja estaba rebentada!!! paula, lore y yo si qe hemos cogido zumo y torta (en mi cas) y ellas ensaimada... jajajaj no estais espabilaos!!

pasa las fotos cuando me conecte eehh ^^ y mañana trabajo! pam! podríamos adelantar algo hoy... (estoy muy P, no? xDDD) que x cierto, le hemos robado una idea jajaja que va que va... solo que ella te mira con la cara de ò.ó

besos daniel!

Ester [la pies hinchaos xD] ha dit...

lataa de sardiiiiinassss ooooeeee!!
lata de sardiiiinassssss oooooeeeee!!!

xD ajajajajja al final as puesto la comparacion de la lata de sardinas con el metro a parir !! ajaja es muy buena ejej..

weno pos nada yo acabe exa una mierda tb k tu seguro k despues de la maskle te fuiste a casa descansaste y luego te fuiste xro esq yo estuve andando to el puto diaa, marta y yocomimos sentadas enfrete de Mango la marta comiendo una amburguesa del burguer king y yo en el pans & company xD menuda escenitaa dos bagabundas deborando comida basura en pleno centro de valencia donde se reunen tos los pijoliss [!] * mu fashiOn xD

y weno uego de eso toa la tarde ensayando asi k acabe con los pies k parecian los pies de mi abuelo, k kansanciiiooooo ='(

xRo weno.. solo keda un miserable diaa y se kitan todas las penas.. xQ llegan las FALLAS!!!! =D fiesta, botellon, musika, ojeras... y encima despues de todos esoo.. PASCUAA!! se puede pedir mas??

QUE COMIENZE LA FIESTAAAAAA

ya no sé ni lo k escriboo [Ester] ha dit...

¬¬' comenzar es con Z xro comience es con C xD me ekivokiiidooo ajajajaja

Luna ha dit...

Momento del día... Genial ese momento en que casi vi a la gente del metro irse de bocas contra el suelo! xDD

La verdad que me lo pasé bien en la excursión, y estoy esperando poderla repetir algún día, más ke nada porque los d emi curso...bueno ya sabes como son algunos...xDD

Pues eso, sin mucho más ke decir, un besote

Por cierto, asies x los consejillos de antes ;)