dimecres, 12 de març del 2008

Busque descans

No siento las piernas. Ahir no vaig tocar de la llar, dolça llar des de les 8:30 fins gairebé mitjanit. La resta del dia de hui també se’m presenta mogudet.

Retalls de personatges” és el darrer treball de l’EMTM. 5 actors i actrius: 5 personatges de son pare i de sa mare que formen 5 escenes dramàtiques amb 5 històries diferents. Carlos és el toxicòman a qui done vida, però no us contaré res més perquè teniu l’oportunitat de tornar a vore este muntatge en la Fira d’Associacions de Mislata, a l’abril, i debades.

Pareguts raonables?

Però perquè les meues patiues estan cansadetes? Per la Ruta Literària que ha tingut lloc hui per València. Carregats amb ipods, mòbils, càmeres de fotos i paper hem recorregut bona part de la ciutat amb una professora de valencià que semblava ella la guia, vinga a tallar la dona. Jo que no m’aclare amb el mapa, els banys amb una pelambrera i un piu per marcar els diferents llocs on pixar i una tele que no sé què pintava allà (és art, supose). I vinga a marejar amb el recorregut en comptes d’anar rectes. I arribem a altre lloc. Una de dos: o els retors s’havien fumat uns porrets a l’església abans d’entrar nosaltres, o s’hi havia fet el botafumeiro. I arribem a altre lloc, a tot açò, sense poder tastar l’esmorçaret que estaven pegant-se uns quants vestits amb corbata a La Nau. O sí que hem agafat un suc i una ensaimadeta...?

Coooc!

Acaba l’itinerari i el rus (què és polac) se’n va xino-xano, però no se li ha escapat a al Sofi. Arribem a la plaça de l’ajuntament a dos hores de la mascletà. Així que decidisc fer-me amic d’una dona entre Pepa de “Escenas de matrimonio” i empleada del Burguer King. I qui estava sota el balcó de l’Ajunatment?: Inma Benítez!, la qual assegurava estar malalta de la gola.

Una vegada més la multitud pregava a Rita botar. Ho reconec, tinc una obsessió amb l’alcaldessa, tant que no volia que no isquera al blog:

¡Valencianos, me despido! (açò ho dic jo, però m’agradaria sentir-ho per la boqueta de la doan de roig).

Frase del dia: OOOOSS, ASS, UUUIISSS!!!! (no estem a l'altura del Corte Inglés, oi?).

Foto del dia: El metro a parir.

Moment del dia: El metro a parir i en un frenada tots/es ens moguem al son d'un "ueeeeehh..."

4 comentaris:

Kazua ha dit...

weno yo a la mascle no he ido... x) pero he estado en casa de ed, y casi me sobo jajaja estaba rebentada!!! paula, lore y yo si qe hemos cogido zumo y torta (en mi cas) y ellas ensaimada... jajajaj no estais espabilaos!!

pasa las fotos cuando me conecte eehh ^^ y mañana trabajo! pam! podríamos adelantar algo hoy... (estoy muy P, no? xDDD) que x cierto, le hemos robado una idea jajaja que va que va... solo que ella te mira con la cara de ò.ó

besos daniel!

Anònim ha dit...

lataa de sardiiiiinassss ooooeeee!!
lata de sardiiiinassssss oooooeeeee!!!

xD ajajajajja al final as puesto la comparacion de la lata de sardinas con el metro a parir !! ajaja es muy buena ejej..

weno pos nada yo acabe exa una mierda tb k tu seguro k despues de la maskle te fuiste a casa descansaste y luego te fuiste xro esq yo estuve andando to el puto diaa, marta y yocomimos sentadas enfrete de Mango la marta comiendo una amburguesa del burguer king y yo en el pans & company xD menuda escenitaa dos bagabundas deborando comida basura en pleno centro de valencia donde se reunen tos los pijoliss [!] * mu fashiOn xD

y weno uego de eso toa la tarde ensayando asi k acabe con los pies k parecian los pies de mi abuelo, k kansanciiiooooo ='(

xRo weno.. solo keda un miserable diaa y se kitan todas las penas.. xQ llegan las FALLAS!!!! =D fiesta, botellon, musika, ojeras... y encima despues de todos esoo.. PASCUAA!! se puede pedir mas??

QUE COMIENZE LA FIESTAAAAAA

Anònim ha dit...

¬¬' comenzar es con Z xro comience es con C xD me ekivokiiidooo ajajajaja

Anònim ha dit...

Momento del día... Genial ese momento en que casi vi a la gente del metro irse de bocas contra el suelo! xDD

La verdad que me lo pasé bien en la excursión, y estoy esperando poderla repetir algún día, más ke nada porque los d emi curso...bueno ya sabes como son algunos...xDD

Pues eso, sin mucho más ke decir, un besote

Por cierto, asies x los consejillos de antes ;)