dissabte, 25 d’octubre del 2008

Birthday and London

Ara fa un any, com una activitat de classe, naixia el ca’ Nelo. Durant este temps els protagonistes d'este blog han estat les peripècies a l’institut, les vivències amb els meus amics i amigues, els successos i notícies quotidians, les històries tristes i dures i les felices i gracioses, i sobretot jo i les meues flipades. El ca’ Nelo està d’aniversari i el millor regal per a mi són les vostres visites i els vostres comentaris. Gràcies per llegir i aguantar i fer créixer este blog. Perquè continuarà creixent vos ho assegure.... i aleshores notes com t’alces del terra, com si estigueres volant... vaja, estàs volant. Comences a vore València com si fora la ciutat dels Pin & Pon, superes als núvols, s’et taponen els oïts, formes part del cel, és com una mar de vapor d’aigua que flota per l’aire i en mig de la mar, un vaixell de Ryanair on tu navegues, i voles i voles i et trobes a gravetat zero i ara Ryanair és la NASA i tu eres un astronauta, i flotes per l’avió/vaixell/nau espacial, i et passes tres pobles relatat com ha sigut el teu primer viatge en avió, però tot és meravellós... Meravellós si no vas a Manises amb vòmits i colitis i només arribar et manen a l’hospital de l’aeroport i t’injecten liquids pel cul, et punxen i trauen sang, et donen 4 pastilles tot d’una, i et regalen suero per a esmorzar. I així és com el teu primer vol es converteix en un espectacle de vòmits i marejos.
Londres és cosmopolita, multicultural, 24 hores oberta, decenes de llocs per vore, remei per a la grip que portes de València, i en contra del que molts diuen no és sempre pluja (vaig vore el solet londinense) ni anglesos antipàtics, ni fish and chips per tots els llocs, ni hora del te, ni sopar a les set de la vesprada. Londres és un cap de setmana que marca la teua adolescència, que deixa una marqueta més a la teua vida. Londres és el millor regal d’aniversari que mai m’han fet. Londres som tu i jo ;) Foto: Nelo in Picadilly's Circus PD: Gràcies per tot Helena.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

daniii!!!
no se si he leído bien....te pusiste malo antes de subir al avioncete??? aiiiiiiiiiii, q ese es mi papel tonto!! jaja aqui la de losvmitos y los pinchazos y sueros soy yo! pero espero q te lo pasaras muy bien eh?? ya me lo contarás todo todo =) y felicidades x este añito de risas con el blog... xq anda q no nos lo pasamos bien, tu escribiendo y los demas leyendo jaja!! el otro dia me puse a mirarlo ycasi lloro con una de las entradas de la risaa!!

men vaig a la uni, q son las 11 de la mañana y ya me toca empezar xDDD

te quierooooo

Anònim ha dit...

Nelo Gómez también será sospechoso

El programa Sospechosos Habituales, que emite Burjassot Radio y Radio Bétera, entrevistará el lunes 27 de octubre al actor Nelo Gómez, que interpreta a Maxi en la serie Singles Enamora't (Canal 9).

Aunque tan solo tiene dieciocho años, ya ha participado en otras series como Negocis de Familia y ha escrito y dirigido el cortometraje Marxa enrere.

Anònim ha dit...

A veces no si te mereces un "regalo" asi pero me alegro de que lo valores y lo hayas disfrutado.

i prou! ha dit...

gran ciutat londres!

per cert, cada vegada ixes més natural en singles, enhorabona :)

Anna ha dit...

Londres és la segona millor ciutat en què he estat! :D!!

Enhorabona per l'aniversari, et convidaré a una orxata per celebrar-ho- o...a un xocolate calentet...- ^^!

Ens veiem el proper dilluns en Canal 9, sóc totalment fan!

Un besot sol^^!

Amparo ha dit...

Naturalmente, no podía faltar mi "felizcumpleañoscanelo", jeje, no en balde he aparecido en alguna de las entradas. Me alegra mucho ver por dónde transcurren tus pasos hoy por hoy; y, en el futuro, estoy segura de que algún día chulearé por conocerte. "Sí" -diré-. "Yo fui profe suya en el insti..." ;P.
Bss.

Anònim ha dit...

Londres és "Mind the gap", és correr darrere d'un esquirol.. i al costat d'una rata. Londres és fer el freak per l'Speakers's Corner i caminar pel Soho recollint flyers. És pujar a un bus i fer fotos a fotos, és llençar fulles a l'aire i sentir les campanes de St Paul. Londres són mil imatges amb "You got the love" de fons com a un documental de Planeta Finito viscut en primera persona de plural. I qui diu Londres diu Madrid, i qui diu Madrid diu Barcelona... o Amsterdam.. o Suècia o Suissa.. per que sí, per que Londres som tu i jo... ;)

Edgar J. ha dit...

Buaaaah me he acordado de ti xaval..sabia que tu blog tambien cumplia años xD bueno AÑO. el mio tambien...te acuerdas cuando los empezamos? =)

ais germanet

que way lo de londres... yo quiero ir alguna vez en la vida oO pero de momento me quedo quieto en valencia

un abraazo

(Soy Edgar) pasate si quieres por el Blog que vuelve a estar abierto xD

Anònim ha dit...

SOY SARA:


EDDGAR! ¬¬ deja de decir "buahhh", maltida mania jajajaja


(me paso el dia corriguiendolo para qe pare!!!)

dentro de un año... hará una año del mitjà, y de esas fotos que yo he usado hasta en la sopa jajaa!!! eh chicos?

Anònim ha dit...

Felicidades por tu año de ca'nelo, Dani.

Me alegro de que este blog haya crecido de la manera en que lo ha hecho (sobre todo pensando en como empezó). ¡¡¡Estás hecho todo un blogger!!!

Disfruta de la "City". And remember to mind the gap.

Ups! Sin querer le dí a buscar en vídeos y me salió esto: 77 Mind the Gap
Qué curioso...

Pere Fuset ha dit...

Estic de reformes al blog... ja em dius què et pareix... ah i fes-te seguidor!

Kazua ha dit...

http://edgarsara.blogspot.com/2008/11/vaya-concierto-dejem-xd.html


dani se q te colapso el blog, sorry my friend but.... you can leer el mio?? q lo he actualizado yo =D

besos!

Anònim ha dit...

Un beset des de Barcelona.... i fes-te follower!!!! ;)

Anònim ha dit...

Holaaaap
jajajaja
soy Emi el amigo de julia, eske estabamos por akii busacando y te hemos encontradoo jajajaj
ya hemos cotilleado todas las fotos jajajaja

wenooo un saludoo
=D

Alba MR ha dit...

Espere que no t'importe, t'he agafat la foto de londres per al teu perfil en el blog