dissabte, 15 de novembre del 2008

Estem fins els nassos

Tenia ganes, eh. Tenia ganes de protestar per haver d'estar donant classes en barracons, amb fred, amb goteres, amb humitat, amb panderoles i sense calefacció, sense material, sense insonorització, sense seguretat.
Ahir els i les estudiants de la ESAD, el conservatori de música i el de dansa ens concentrarem a les portes del Paraninf de la Universitat Politècnica (per no tindre, no tenim ni un saló d'actes, ni un trist teatre) per rebre al conseller d'educació, el senyor Fontdemora. Però, aihs, resulta que no ens volgué vore. Nosaltres que l'esperavem amb música, amb balls, amb actuacions improvisades, en definitiva AMB ART. Perquè aules en condicions no tindrem però art, art ens sobra. Llàstima que no el pugam desenvolupar en condicions.
A l'estil clown, portant nassos (just el que ens toquen) verds i encapçalats per la pancarta "Estem fins els nassos" i "Ser o no ser, en el barracó està el dilema" els 24 futurs actors i actrius de tot el País Valencià posarem verd (el color de l'esperança, que també tenim) a l'administració.
Ara ens queda esperar, mentres continuarem estudiant amb la mateixa il·lussió i esforç als barracons de la vergonya, perquè en barracons o no, som el futur del teatre.
+ info de la protesta a Levante-emv.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Eres to' cuqui, cuquirri y cuquirrini!

Tú aún no me has escuchado decir que con el ARTE vamos a cambiar el mundo?

Pues así es, baby, les guste a los trajeados o no.

Clown power Nelo, Clown power! :o)

Nos vemos en el BAR(racón)!

Muakamuá!

Pere Fuset ha dit...

El meu suport ja saps que el teniu.. tu volies un missatget no? Donca ací el tens amb regalet inclos.. http://es.youtube.com/watch?v=R61H8ILRbn0
;)

Anònim ha dit...

El nelo, el nelo, el nelo es cojonudo, como el Nelo no hay ninguno. Holaas agitador de masas. Una chiche puede molestar, pero miles moverian un coche, unidos somos una fuerza imparable. ¡¡Hamlet en barracones es triste de cojones!! ¡¡A per ell Nelo, a per ell, pero com a persones com artiste amb integridad i per mes que ens donem osties seguiren alzarnos amb un gran sonriure amb l'unic llenguatge que coneixen, el art, com a protesta. Viva la gent que fa que el mon continue soniant amb cntes y dracs. Viva 1º B jaja. Juank

Anònim ha dit...

joder neLiitoo..!

Q numeReet*!


malegree dq tot estiga be yaa!

& tranqiLitzat ..Q ya tens els teus dinerets ala butxacaa y al banc.. !


un beeset..

ens vem prOntee ,, no??

CASAS IBAÑEZ,, CITY!! te buic

neeniTa

www.fotolog.com/neenita_miislata

y mira el video q me curre para angeL..

http://es.youtube.com/watch?v=F7-OhoowVJg

Anònim ha dit...

voludo :)

Alba MR ha dit...

Hola! Sóc Psique, la que fa el blog de Singles. T'escric aquí (encara que el comentari no té res a vore amb lo que has escrit) per a dir-te que moltes gràcies per passar-te pel meu blog, m'ha fet molta il·lusió veure el teu comentari. També dir-te que el meu nom és Alba i que no és casualitat que m'interesse per la producció pròpia: sóc estudiant de Comunicació Audiovisual i fa poquet vaig fer un treball sobre Singles.

De tota manera, hagen el que hagen decidit, jo continuaré amb el blog perquè m'agradaria fer conèixer la sèrie entre la gent, que encara que no continue, paga la pena veure el bon treball que heu fet.